Landevejens malerservice er din malermester-virksomhed i lokalområdet – Vi er placeret i Roskilde og dækker Midt-sjælland med opgaver på private boliger, offentlige- og private virksomheder og instutioner mv.

Det personlige engagement, det nære samarbejde, høj kvalitet i materialer og arbejde samt høj moral og faglig stolthed, er nøgleord og pejlemærker for os, hvad enten det drejer sig om små simple opgaver eller større entrepriser.

Vi er omhyggelige og kvalitetsbeviste i udførslen af vores arbejde og lige så nøjeregnende i valg af de rigtige materialer til den enkelte opgave og vi er naturligvis medlem af DANSKE MALERMESTRES GARANTIORDNING – Din garanti for fejlfrit arbejde.

Landevejens Malerservice påtager sig gerne både små og større opgaver samt total-entrepriser i tæt samarbejde med en række lokale tømrere, snedkere, VVS’ere, gulvfolk mv. med samme høje standard og faglige stolthed som os.

Så står du med en maleropgave og har du høje forventninger, så kontakt os og få et ordentligt tilbud der holder – på et ordentligt udført stykke malerarbejde der holder – længe….

Køgevej 42A
4000 Roskilde
Tlf.:
49 40 00 05
Mail: info@lvmaler.dk